تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۶۵۱۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال‌احمر کشور + فیلم
رئیس کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) در جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین گفت: در طرح «یاس»، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور، ظهر امروز با حضور سیدمرتضی بختیاری (رئیس کمیته امداد امام‌خمینی(ره))، حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی (رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر) و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در تالار همایش‌های آستان‌قدس‌رضوی برگزار شد.

«یاس» به‌دنبال توانمندسازی معیشتی و فرهنگی

سیدمرتضی بختیاری تصریح کرد: در آستانه هفته هلال‌احمر و دهه کرامت، یکی از مصادیق بارز مقابله با تهاجم فرهنگی را می‌توان طرح فرهنگی یاس دانست که با فعال‌سازی بیش از سه هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان، ظرفیت‌های ناشناخته اقتصادی را هم کشف و هم بارور کرده است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید داشته‌اند که در این کشور، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند در همه عرصه‌ها، کشور را متحول کند. طرح اقتصادی‌فرهنگی یاس را می‌توان مصداق بارز همین توانمندسازی دانست که بانوی باکرامت و عزیزی را که در تمام طول عمر به‌عنوان مادر، دختر، همسر یا خواهر، انیس جان و مایه قوام یک خانواده بوده و در مقام امدادگر، جان هم‌وطنانش را هم بدون چشم‌داشت نجات داده‌ است، اکنون در طرح یاس به‌نحوی توانمند می‌کند که بتواند از نظر معیشتی و اقتصادی هم زندگی خود را بهبود ببخشد و حتی دست کسان دیگری را بگیرد.

«یاس» بهانه‌ای برای کنشگری اجتماعی بانوان

در این مراسم، فهیمه فرهمندپور، رئیس ستاد زن و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: گاهی اوقات سال‌ها برای تغییر چیزی تلاش می‌کنیم که بعد‌ها معلوم می‌شود غیرقابل تغییر بوده و گاهی اوقات مسائلی را به‌سادگی می‌پذیریم که بعد‌ها می‌فهمیم امکان تغییر آن به‌سادگی وجود داشته است. اتفاقی که در تیم‌های یاس به‌عنوان محصول مشترک فرهنگی میان هلال‌احمر و کمیته‌امداد افتاده، دقیقاً تعبیر همین موضوع است؛ اینکه می‌توان آسیب‌های اجتماعی و چالش‌های زندگی را به فرصت‌هایی تبدیل کرد که نه‌‌تنها زندگی آن جوان را تغییر می‌دهد بلکه دست سایرین را هم می‌گیرد و چندین زندگی را نجات می‌دهد.

وی بیان کرد: در طرح یاس، دختران و زنان امدادگری که تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) و بهزیستی و مراکز حمایتی هستند، به‌نحوی توانمند می‌شوند که بتوانند مشاغل خانگی و کسب‌و‌کار‌های پویا ایجاد کنند. این دختران و زنان، همان کسانی هستند که در بحران‌ها و آسیب‌های طبیعی، جان هم‌وطنان را نجات می‌دهند و با این طرح مقرر شده تا در چالش‌های اقتصادی هم یاریگر هم‌وطنان خود باشند.

برنامه‌ریزی برای اجرای ۴۰۰ مانور امداد و نجات

سیدعلی منیری، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور، تصریح کرد: در حال حاضر، بیش از ۳۰ هزار نفر از دختران این مرزوبوم عضو طرح یاس هستند و طبق آخرین برنامه‌ریزی‌ها، مقرر شده تا هر سال ۱۰ هزار نفر به این جمعیت افزوده شوند. البته با استقبال پرشور دختران پاک‌نهاد این سرزمین، در سال ۱۴۰۲، بیش از ۲۰ هزار نفر به جمعیت دختران عضو طرح یاس افزوده شده که نشان از گسترش روزافزون این پویش ملی و سراسری دارد.

وی تأکید کرد: تا به امروز به‌همت گروه‌های یاس کشور، بیش از ۱۰۰ هزار نفرساعت آموزش امدادونجات و کمک‌های اولیه صورت گرفته است و افزون بر ۲۱ استان کشور که امروزه در این طرح عضویت دارند، برنامه‌ریزی شده تا پروژه فرهنگی یاس به هر ۳۱ استان کشور گسترش پیدا کند. در سال جاری، ۴۰۰ مانور امدادونجات در خانه‌های هلال در سراسر کشور اجرا خواهد شد. ۱۴۱۶ هسته کارآفرینی تا پایان سال جاری به ۸ هزار هسته فعال کارآفرینی در سطح ایران اسلامی تبدیل خواهد شد و همه این اهداف نه‌فقط با افزایش جذب جوانان بلکه با سامان‌دهی و آموزش هم‌زمان آنان قابل‌تحقق خواهد بود.

توسعه طرح یاس، در اولویت

حجت‌الاسلام سیدهاشم حسینی‌المدنی نیز توانمندسازی بانوان امدادگر را اقدامی اساسی برای تأمین مهم‌ترین زیرساخت‌های معیشتی بانوان تحت پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) دانست و اظهار کرد: اجرای طرح یاس در سالروز ولادت حضرت‌زهرا(س) آغاز و به همین دلیل به این نام اطلاق شد؛ اما رویکرد اساسی و مشترک کمیته‌امداد و هلال‌احمر آن است تا این طرح به صورت جدی با تخصیص اعتبار و حمایت فرهنگی توسعه پیدا کند.

وی افزود: خدماتی که به بانوان امدادگر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ارائه می‌شود، از سال جدید ارتقای کمی و کیفی ملموس پیدا کرده است تا به همین ترتیب، توان پوشش و حوزه عملکرد این بانوان نیز نسبت‌به زیرمجموعه کارآفرینی و حمایتی خود افزایش پیدا کند.

مشهد، میزبان جشنواره ملی بانوان امدادگر و کارآفرین | تشکیل ۸ هزار هسته کارآفرینی در جمعیت هلال احمر کشور

پیش از آغاز رسمی این مراسم، نمایشگاه ملی «عطر گل یاس» ویژه معرفی دستاورد‌های تیم‌های یاس (یاران آسیب‌ستیز) استان‌های سراسر کشور در محل مجموعه نمایشگاهی حرم مطهر رضوی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->